Kaartverkoop Strandfestival ZAND 2017


10e editie Strandfestival ZAND – zaterdag 19 augustus 2017

Op zaterdag 19 augustus 2017 viert Strandfestival ZAND de 10e jubileum editie op het strand van Almere, waar wederom ruimte is voor 25.000 festivalbezoekers. Zeg nou zelf; met je beste vrienden feesten op het strand is waarschijnlijk één van de mooiste dingen die de zomer ons te bieden heeft. Op zo’n dag waar geen einde aan lijkt te komen, sta je met één voet in het water en de andere in het zand te genieten van de zonsondergang, Nederlands beste artiesten, een heel klein drankje en natuurlijk…elkaar! De 10e editie staat in het teken van een extra lange jubileumdag, met meer artiesten en nog veel meer!

Kaarten koop je al vanaf €29,50!

Normale prijzen:
Reguliere kaart €34,50 (ex. €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT!
Voorste vak kaart €44,50 (ex €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT!
VIP arrangement €125,- (ex €3,- reserveringskosten) – wegens jubileumeditie nu 300 extra VIP tickets in verkoop!
Parkeerkaart €10,- voorverkoop (ex. €1,- reserveringskosten) UITVERKOCHT! / €15,- aan de deur.
Locker €7,- vooraf (ex. €0,50,- reserveringskosten) / €7,- op het terrein.

Vroege Vogel prijzen:
Reguliere kaart €29,50 (ex. €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT!
Voorste vak kaart €42,50 (ex. €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT!

Kaarten kunnen ook telefonisch worden besteld bij Eventim, via het telefoonnummer 0900 -1353 (45cpm), elke dag van 10:00 – 22:00.
Voor vragen over je kaarten kun je ook contact opnemen via het Eventim contactformulier.

PRIMERA
Fysieke kaarten kun je ook bij één van de Primera vestigingen verkrijgen. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op de website van Primera.
Arrangementen en parkeerkaarten zijn uitsluitend via deze website of via het telefoonnummer 0900 -1353 (45cpm) van Eventim te koop.

ROLSTOELKAARTEN (UITVERKOCHT!)
Voor mindervaliden zijn er speciale rolstoelkaarten* beschikbaar. Hiermee heb je toegang tot het rolstoeldeck. Deze zijn alleen telefonisch aan te vragen via Eventim 0900-1353 (45 cpm.) * let op: vergeet niet om voor een begeleider ook een rolstoelkaart te kopen. Maximaal 1 begeleider per rolstoel.

GROEPSRESERVERINGEN
Voor groepsreserveringen (meer dan 20 kaarten of arrangementen) kun je contact opnemen met de organisatie van Strandfestival ZAND via het e-mailadres reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief reserveringskosten. De reserveringskosten kunnen variëren per kaartsoort. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Klik hier voor de algemene voorwaarden toegangsbewijzen.

ZWARTHANDEL
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.strandfestivalzand.nl, www.eventim.nl en 0900-1353 (45 cpm)), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.