Kaartverkoop Strandfestival ZAND 2018

11e editie Strandfestival ZAND – zaterdag 25 augustus 2018

Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt alweer de 11e editie van Strandfestival ZAND plaats op het strand van Almere. Op deze ‘leukste muzikale stranddag van het jaar’ genieten bezoekers ook dit jaar weer de hele dag van de beste artiesten van Nederlandse bodem op het hoofdpodium, heerlijke dancemuziek in de speciale ZAND Danst area en natuurlijk het prachtige festivaluitzicht tijdens een ritje in het bekende reuzenrad.

Op ZAND, met wederom ruimte voor 25.000 bezoekers, sta je met één voet in het water en de andere in het zand te genieten van de zonsondergang. De kaartverkoop is in volle gang. Bekijk de line-up hier.

Normale prijzen:
Reguliere kaart €37,50 (ex. €4,- reserveringskosten)
Voorste vak kaart €47,50 (ex €4,- reserveringskosten)
VIP arrangement €130,- (ex €4,- reserveringskosten)
Parkeerkaart €10,- voorverkoop (ex. €1,- reserveringskosten) / €15,- aan de deur.

Reguliere kaart:
Met een reguliere kaart heb je toegang tot het Strandfestival ZAND festivalterrein op zaterdag 25 augustus 2018.

Voorste vak kaart:
Met een Voorste Vak kaart heb je toegang tot het Strandfestival ZAND festivalterrein op zaterdag 25 augustus 2018 en kun je gegarandeerd vooraan staan in een apart vak voor het podium.

VIP-arrangement:
Met het ZAND VIP-arrangement  kun je heerlijk genieten van het festival vanaf een speciale exclusieve VIP-ruimte en krijg je er ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen) bij. Via de speciale VIP-entree krijg je toegang tot de VIP-ruimte. Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement.

Rolstoelkaarten
Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck.

Groepsreserveringen
Voor groepsboekingen vanaf 21 personen kunt u contact opnemen via reserveringen@strandfestivalzand.nl.

ZWARTHANDEL
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.strandfestivalzand.nl, www.eventbrite.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Voor vragen over je kaarten kun je contact opnemen met de organisatie door een mail te sturen naar reserveringen@strandfestivalzand.nl.

BestelButton
  • Sponsor_Brunotti

  • almere

  • Sponsor_538

  • Sponsor_Vriendin

  • Sponsor_CosmoGirl

  • Sponsor_Santé

  • Sponsor_Party